Ukrayna'dan Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Lütfen kayıt süreciniz ile ilgili aşağıda belirtilen açıklamaları okuyunuz.

Kayıt Takvimi

Başvurusu kabul edilen asil adayların 21-22 Nisan 2022 tarihlerinde mesai saatleri içinde kayıtları yapılacaktır.

Boş kontenjan kalması durumunda, yedek aday listesi Üniversitemiz internet sayfasında 23 Nisan 2022 günü ilan edilecek olup; yedek aday kayıtları, 25 Nisan 2022 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar yapılacaktır.

HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN İLAN EDİLEN TARİHLERDE İLGİLİ PROGRAMLARA KAYIT YAPTIRMAYAN ADAYLAR BU HAKLARINDAN VAZ GEÇMİŞ SAYILACAKTIR.

Kesin Kayıt Yeri:

Çukurova Üniversitesi Rektörlük Binası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Balcalı Kampüsü / Sarıçam / Adana

Kayıt Merkezinde Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Kesin kayıt dilekçesi (Kayıt merkezinde doldurulacaktır.)
  2. Lise ve dengi okul diploması (Lise diplomasının orijinalinin olmaması durumunda E-Devlet üzerinden alınan barkotlu lise mezuniyet belgesi)
  3. Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
  4. 4 adet vesikalık fotoğraf
  5. Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (1999 ve daha önce doğumlu adayların e-Devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi)