Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Sertifika Programı İle İlgili

Üniversitemiz Lisans Öğrencilerine Yönelik Olarak Önümüzdeki Dönemlerde Başlaması Planlanan Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ile İlgili Duyuru

Önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programıyla ilgili olarak aşağıda belirtilen Üniversitemize bağlı Fakültelerin/Yüksekokulların/Konservatuarın 1.-2.-3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin yapılan ön çalışmalar kapsamında, ön kayıt formu doldurmaları gerekmektedir. Bu birimlerde öğrenim gören öğrencilere MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA ÖĞRETMEN OLARAK ATANACAKLARIN ATAMALARINA ESAS OLAN ALANLAR İLE MEZUN OLDUKLARI YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI ÇİZELGESİ temel alınarak yapılacak Ön Kayıt işlemleri aşağıda belirtilen ilgili Fakültelerin/Yüksekokulların Dekanlıkları/Müdürlükleri tarafından 12-13 Mayıs 2014 mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.

Ç.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Önümüzdeki Dönemlerde Açılması Planlanan Pedagojik Formasyon Eğitimi Programından Yaralanabilecek Olan Üniversitemize Bağlı Birimler:

Devlet Konservatuar Müdürlüğü
Adana Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğüne