İlanlar

...

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YEDEK İLANI-4

Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımına Yedek Adaylardan Mülakata Girmeye Hak Kazananlar ile Sırası Gelen Yedek Adaylar

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanlığına sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığı ile sürekli işçi alım ilanına çıkılmış ve İŞKUR tarafından 27/12/2021-31/12/2021 tarihleri arasında başvurular alınmış ve başvuran adaylar arasından 20/01/2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonunda Noter huzurunda asil ve yedek aday kurası çekilmiştir.

Noter Tarafından çekilen kura sonucunda belirlenen Asil ve Yedek aday listeleri Üniversitemiz web sayfasından duyurulmuş olup, 24/01/2022-28/01/2022 tarihleri arasında Asil adayların evrak teslimi kabul edilmiştir. Asil adaylardan belirtilen süre içinde evrak teslimi yapmayanların ve ilana uygun müracaat etmeyenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla çağrılanların evrak teslim sürecine geçilmiştir.

Yedek aday listesinden çağrılan adaylar aşağıda belirtilen evrakları 04/02/2022-04/02/2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Bağlı İşçi Bürosuna teslim etmiştir.

·           10 Kişi Sürekli İşçi Beden İşçisi (Genel) Asil ve Yedeklerin isim listesi için tıklayınız.