İlanlar

...

Çukurova Üniversitesi 215 Kişilik Sürekli İşçi Alımı İle İlgili Bilgilendirme İlanı

215 KİŞİLİK İŞÇİ ALIMI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Balcalı Hastanesi) biriminde çalıştırılmak üzere; 215 (İkiyüzonbeş) adet sürekli işçi alımı ile ilgili olarak; 16 (Onaltı) Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 139 (Yüzotuzdokuz) Temizlik Görevlisi ve 60(Altmış) Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetlerinde istihdam edilmek üzere ekli listelerde isimleri yazılı olan kişilerin evrakları Balcalı Hastanesi Başhekimliğine teslim edilmiş olup, işe başlatılmak üzere 02-06 Kasım 2020 tarihlerinde Balcalı Hastanesi Özlük İşlerine başvurmaları önemle rica olunur.

·         Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi ve Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri alımı için işe başlatılacakların isim listesi için TIKLAYINIZ.

*Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

*İlanen duyurulur.

Bilgi İçin : Personel Daire Başkanlığı : 0322 338 60 84 – 2336 – 2688