...

Ç.Ü. Sürekli İşçi Alımı Noter Kura Çekimi ve Canlı Yayın Adresi İlanı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli İşçi Alımı Noter Kura Çekimi ve Canlı Yayın Adresi İlanı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 Sayılı İş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"  kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla "Sürekli İşçi" alımı ile ilgili Yeni Koronavirüs (COVID - 19) tedbirleri kapsamında ertelenen kura çekimi, Noter tarafından 14/05/2020 tarihinde Perşembe günü saat 10.00’da Rektörlük toplantı salonunda yapılacaktır.

Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Yeni Koronavirüs  (COVID - 19) kapsamında kura çekimine kesinlikle katılımcı kabul edilmeyecektir.

Kura çekimi, Üniversitemizin @cuhabermerkezi Instagram hesabında canlı yayın olarak yapılacak olup, saat:10.00'dan itibaren izlenebilecektir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.